Maxus elbiler

Få et overblik over vores Maxus elbiler. Vi har biler til private og til erhverv.

Maxus elbiler til private og erhverv

Maxus elbiler til private

Maxus personbiler

Leder du efter en ny bil til privaten, så tag et kig på vores Maxus elbiler til private. Vi kan tilbyde dig det fulde Maxus personbilssortiment.

maxus elbiler til erhverv

Maxus varebiler

Er du på udkig efter en bil til din virksomhed, så finder du med garanti den rette i vores Maxus varebil sortiment. Vi kan tilbyde dig det fulde Maxus varebilssortiment.

Maxus elbiler til hverdagens gøremål

Hos Car Special A/S kan vi som autoriseret Maxus forhandler tilbyde dig det fulde line-up af Maxus elbiler til private og erhverv. Når du handler køber din nye bil hos os, kan du trygt stole på, at du får en god service.

Skal familien med på tur?

I en personbil fra Maxus får du max komfort, max udstyr og max rækkevidde. Derfor kan hele familien køre afsted på tur og nyde den støjfrie tur, der tager jer helt til jeres destination. Maxus el biler er topudstyret som standard, så valget om man ønsker meget udstyr i sin Maxus elbil er allerede taget for jer. Der er sådan set ikke så meget mere at gøre end blot at sætte sig godt til rette og nyde turen.

Flere danske medier har haft fornøjelsen af at teste Maxus elbiler. FDM har skrevet en artikel om den store 7-personers Euniq5 7-sæder.

En virksomheds trofaste følgesvend

Maxus varebiler har kun været på markedet i en kort periode, men allerede nu har de vist sin berettigelse. Siden opstarten er det kun gået eksplosivt fremad i forhold til antal solgte varebiler. Faktisk er det gået så godt, at Maxus har indtaget førstepladsen i Danmark med fleste solgte elektriske varebiler i 2021.

En garanti der giver tryghed i maven

Det at eje en Maxus, uanset om det er som personbil eller som varebil, skal være med tryghed i maven. Derfor får ved din nye Maxus en nybilsgaranti på 5 år/100.000 km og en batterigaranti på 8 år/200.000 km.