Maxus elbil til private

Max plads, max rækkevidde og max udstyr. Vi har med garanti den rette Maxus elbil for jer.

Vælg den Maxus elbil der passer til jeres behov

Du kan regne med os

Siden 1987 har vi hjulpet og rådgivet over 15.000 kunder med køb af deres ny bil. Vi har derfor den nødvendige viden og indsigt i bilbranchen for, at du som kunde kan føle dig tryg, når du skal købe din nye Maxus hos os. 

Maxus elbil med max rækkevidde og max udstyr

I 2021 købte danskerne dobbelt så mange elbiler, som de gjorde året før. Samtidig steg det samlede antal af ladepunkter i samme periode med 68 procent. Elbils-udviklingen er i stor vækst. Faktisk peger eksperter på, at elbilerne om få år vil have overtaget de danske veje.

Med en Maxus el bil er du og familien klar til fremtiden. Uanset hvilken bil du vælger, så er du og resten af dine medpassagerer sikret en behagelig tur, når I ruller afsted. Max rækkevidde, max komfort og max udstyr. Det er kendetegnene ved en Maxus elbil.

Se hele vores personbilssortiment:

Garantien er i orden

Når du køber en ny Maxus el bil, skal du naturligvis føle dig tryg. Du skal kunne føle dig sikker på, at din nye elektriske følgesvend følger dig tæt uden nogle store (og dårlige) økonomiske overraskelser.

For at sikre dig som ejer af en Maxus el bil, får du hele 5 års nyvognsgaranti/100.000 km, når du køber en ny Maxus. Derudover får du 8 års batterigaranti/200.000 km.

Skal du også bruge en bil til dit erhverv?

Udover at kunne tilbyde det fulde line-up af personbiler fra Maxus, så har vi også det fulde varebilssortiment. Måske du står og skal bruge en Maxus varebil til dit firma? Som autoriseret Maxus forhandler kan vi hjælpe med det hele.