Maxus varebil til erhverv

Max rummelighed, max rækkevidde og max udstyr. Vi har med garanti den rette Maxus varebil til din virksomhed.

Vælg den Maxus varebil der passer til din virksomheds behov

En erhvervspartner du kan stole på

Vi har siden 1987 rådgivet og hjulpet over 15.000 personer med køb af ny bil. Det giver os den helt rette forudsætning for at kunne hjælpe din virksomhed med den rette billøsning. Når du skal handle bil hos os, lægger vi stor vægt på, at du skal føle dig tryg og komfortabel ved dit køb. 

Maxus varebil skræddersyet til din virksomhed

I 2021 formåede Maxus for alvor at sætte sit præg på det danske marked for elektriske erhervskøretøjer. Maxus blev i 2021 Danmarks mest solgte el-varebil.

Det er ikke tilfældigt, at Maxus blev den mest solgte el-varebil i Danmark i 2021. Erhvervskunderne er begejstrede for Maxus. Med en varebil fra Maxus er du klar til at tage i mod fremtiden, og det samme er din virksomhed. Du får max rækkevidde, max udstyr og max rummelighed. Det er, hvad der kendetegner Maxus varebiler.

Se hele vores varebilssortiment:

En unik garanti på varebiler

Når du køber en ny Maxus varevogn, skal du naturligvis kunne køre afsted med ro i maven. Det er vigtigt, at du kan regne med din nye erhvervsmakker de næste mange år i fremtiden uden at skulle bekymre dig om dyre værkstedsregninger. 

Derfor får du en nyvognsgaranti på 5 år/100.000 km og en batterigaranti på 8 år/200.000 km*.

*Gælder alle varebiler undtagen e-Deliver 3, som kommer med en batterigaranti på 8 år/160.000 km.


Skal du også bruge en elbil til privaten?

Foruden at kunne tilbyde det fulde varebils line-up fra Maxus, tilbyder vi også hele personbilssortimentet. Måske du står og skal bruge en Maxus elbil til privaten? Som autoriseret Maxus forhandler kan vi tilbyde dig alt fra Maxus.