Om os

Er du nysgerrig på, hvem der står bag Maxus Ishøj, så læs med på denne side.

Det hele startede tilbage i 1987

Historien om Car Special A/S startede i 1987 hvor Michael Skou åbnede et specialværksted for specialbiler – derfor navnet Car Special. På specialværkstedet i Ishøj kunne opbygge og renovere specialbiler.

Car Special har sidenhen udviklet sig med salg af nye- og brugte biler og blev i 1998 autoriseret Kia forhandler. Siden 1998 har Car Special formået at blive kåret til Danmarks bedst sælgende Kia forhandler hele 15 gange og har aldrig været uden for top 3.

Efter mange års succes med Kia ønskede Car Special i 2019 at udvide produktporteføljen med endnu et mærke. Derfor blev Fiat en del af Car Special og i dag fortsætter Car Special med at servicere og reparere Fiat biler på vores Fiat værksted.

car special historie

Grundet den fortsætte vækst og kundetilgang var der i sommeren 2022 et ønske om tilføjelse af endnu et bilmærke til produktporteføljen. Med tanke på den grønne omstilling og øget interesse for elbiler faldt valget på Maxus, som går forrest i den grønne omstilling. Maxus’ værdier kunne spejles i Car Specials værdier, hvorfor valget føltes naturligt – for begge parter. Den 1. august 2022 blev Car Special autoriseret Maxus forhandler.

Car Specials udvikling henover de sidste mange år har medført, at vi nu kan prale af at have hjulpet over 15.000 kunder med køb af deres nye bil. En bedrift som vi er meget stolte af.

På gensyn hos Car Special A/S. Din lokale Maxus forhandler i Ishøj.

car special historie
car special historie

Billede af Car Special set fra Ishøj Strandvej i 1992

car special historie

Billede af Car Special set fra Ishøj Strandvej i 2022